Country is Sweden (SE):

Regions are: Blekinge Lan Dalarnas Lan Gavleborgs Lan Gotlands Lan Hallands Lan Jamtlands Lan Jonkopings Lan Kalmar Lan Kronobergs Lan Malmohus Lan Norrbottens Lan Orebro Lan Ostergotlands Lan Skane Lan Sodermanlands Lan Stockholms Lan Uppsala Lan Varmlands Lan Vasterbottens Lan Vasternorrlands Lan Vastmanlands Lan Vastra Gotaland

Latitude: 59.5466594827581 Longitude: 15.4218750000002